Grupa 2002 | Premiantii

Asa cum am anuntat inca din data de 30.10.2013, astazi 09.11.2013 s-au premiat jucatorii cu cele mai bune rezultate, pentru fiecare proba in parte, in urma testarilor tehnice din data de 01.11.2013. Trebuie mentionat ca am stabilit inca dinaintea probelor ca in situatia in care un jucator se claseaza pe prima pozitie, la doua sau mai multe probe, acesta va fi premiat doar la una din categorii astfel la celelalte premiindu-se urmatorii clasati, in ideea de a oferii cele sase premii catre sase jucatori diferiti pentru a reusi astfel sa motivam cat mai multi din sportivii acestei grupe.

Premiantii celor sase probe:

Proba 1 – „finalizare precisa” – premiat Depa Darius
Proba 2 – „conducerea mingii” – premiat Cimbru Razvan
Proba 3 – „jonglare” – premiat Faliboga Razvan
Proba 4 – „frecventa paselor” – premiat Strugariu Alexandru
Proba 5 – „pasa lunga” – pemiat Maftei Valentin
Proba 6 – „sut la poarta” – premiat Amariei Andrei

Tinand cont de punctajul cumulat la toate probele si conform clasificarii oferite de Federatia Romana de Fotbal s-au oferit medalii de bronz celor ce au obtinut un punctaj de minim 180 puncte, medalii de argint celor ce au acumulat minim 220 de puncte si medalii de aur pentru punctaj mai mare de 260 de puncte.

Iata si medaliatii:

Medalii de bronz : Bruma Andrei, Amariei Andrei si Andrian Alexandru
Medalii de argint: Plugariu Robert, Faliboga Razvan, Cimbru Razvan, Strugariu Alexandru si Semeniuc Robert
Medalii de aur: Depa Darius si Maftei Valentin

Premiul special pentru „cel mai bun progres” a fost oferit jucatorului Lupascu Ionut.

Trofeul pentru cel mai bun punctaj cumulat a fost inmanat jucatorului Depa Darius ce a s-a clasat pe locul I cu un punctaj total de 271 de puncte.

„Sper ca aceste testari sa reprezinte o motivatie pentru sportivii acestei grupe si astfel sa reusim in cadrul antrenamentelor sa gasim puterea si concentrarea necesara pentru a exersa procedeele tehnice atat de necesare evolutiei fotbalistilor. Experienta mi-a demonstrat ca jucatorii progreseaza exact cat doresc ei sa progreseze si totul depinde de cat de mare e motivatia acestora iar un exemplu in acest sens este jucatorul Faliboga Razvan care a reusit in numai o luna de zile (12 antrenamente) sa progreseze in jonglari de la 13 la 100 si de aici pana la rezultatul testului de 261 a fost doar o evolutie fireasca. Antrenamentele separate ce le-a facut in acest sens sunt aceleasi ca cele ce le-am facut in trecut cand am alocat acestui procedeu numai putin de o luna de zile, diferenta fiind facuta doar de motivatia cu care a lucrat. Au fost 12 antrenamente a cate 90 minute cu cate aproximativ 40 de repetari pe minut ( 12x 90 x 40= 43200) Cam atatea repetari au fost necesare ca un copil sa invete sa loveasca o minge cu intensitatea si directia optima.  „REPETITIA E MAMA INVATATURII!” ” Cu respect, Sevaciuc Claudiu.

depa_darius1

maftei_valentin2

cimbru_razvan3

strugariu_alexandru4

faliboga_razvan5

plugariu_robert6

semeniuc_robert7

bruma_andrei8

Andrian_alexandru9

amariei_andrei10

lupascu_ionut_progres

Articole recomandate:

(29 voturi, media: 4,93 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.