Grupa 2004 | Meci de pregatire

Fotbalistii in devenire de la grupa 2004 au disputat vineri, 01 noiembrie 2013 la Falticeni, un joc de pregatire in compania echipei Colegiului National “Nicu Gane”. Dupa victoria obtinuta impotriva echipei LPS Botosani, am mai obtinut inca trei puncte si la Falticeni prin reusitele atacantului dreapta IGNAT STEFAN care a inscris de patru ori in poarta adversa .

Lotul de jucatori: Eminovici Narcis, Apavaloie Andrei, Corniciuc Daniel, Savin Alexandru, Dirtu Sebastian(c), Bivol Philipp, Ignat Stefan, Dobrescu Vlad,Tcaciuc Vlad, Duca Eduard, Spoiala Robert.
Prima repriza a fost echilibrata, practicand un joc cu emotie, dar cu o dominare teritoriala a echipei noastre, reusind sa tinem mingea cat mai departe de poarta proprie, sa realizam un joc frumos. Micii fotbalisti au deschis scorul prin jucatorul Stefan Ignat, gazdele reusind sa ne egaleze spre finalul reprizei.

In a doua repriza emotiile au fost lasate pe umerii parintilor aflati in tribuna si jucatorii au acordat mai multa seriozitate jocului, presarat cu numeroase ocazii care au schimbat situatia de pe tabela de marcaj. Acelasi Ignat Stefan a inscris inca de trei ori, meciul terminandu-se cu scorul de 1-4.

„In calitate de antrenor, ma declar multumit de evolutia echipei care a fost remarcabila, desi la inceput micii fotbalisti au fost timizi, vizibil reticenti in tainele jocului, pe parcurs capatand curaj si incredere, dand dovada de spirit de echipa, dorinta de afirmare si fair-play. Ma bucur ca am obtinut acest rezultat si sper sa o tinem in continuare tot asa”.

Autor: Mihai Ciubotaru

Articole recomandate:

(8 voturi, media: 4,00 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.