Campionii!!!

CAMPIONII!!

Luceafarul Bucovina Suceava a castigat turneul “Cupa Mos Craciun” la categoria de varsta 2005. Echipa antrenata de catre domnii Itco Andrei si Apetrei Cristian s-a impus dupa loviturile de departajare cu scorul de 3-2 in fata echipei L.P.S. Botosani, in timpul regulamentar echipele nereusind sa inscrie. A fost un meci antrenant pentru toata lumea prezenta, tensiunea s-a simtit atat in teren cat si in tribune unde fotbalistii echipei Luceafarul au fost incurajati frenetic de majoritatea spectatorilor prezenti in sala. Acesti au tinut sa resplateasca pana la final incredera antrenorilor, parintilor si spectatorilor prezenti la meci printr-o evolutie foarte buna incununata cu titlul de campioni ai Cupei Mos Craciun 2013

La categoria 2004, Luceafarul Bucovina Suceava a avut nesansa sa piarda la loviturile de la departajare cu scorul de 2-1 impotriva formatie Sporting Suceava. In timpul regulamentar am putut vedea o partida cu multe ocazii de poarta care au tinut cu “sufletul la gura” specatorii prezent intr-un numar foarte mare la sala L.P.S. Suceava.

La grupa 2003, echipa Luceafarul Bucovina Suceava a reusit sa castige finala mica in detrimental formatiei F.C. Buiucani. A fost o victorie muncita de fotbalistii Luceafarului care dupa jocul prestat au meritat victoria si s-au bucurat de ea intr-un final.

Dupa o evolutie buna a echipelor clubului Luceafarul Bucovina Suceava am avut parte si de premii speciale pentru cativa din jucatorii nostri:

Grupa 2004
Cel mai tehnic jucator: Sebastian Dartu (Luceafarul Bucovina)

Grupa 2005
Cel mai bun marcator: Fabian Aursulesei (Luceafarul Bucovina)
Cel mai bun portar: Sebastian Cont (Luceafarul Bucovina)

Articole recomandate:

(8 voturi, media: 5,00 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.