Comunicat | Sambata, ne premiem valorile!

Sambata, 29. 03. 2014, pe terenul sintetic al Universitatii „Stefan cel Mare”, se vor inmana premii, primilor trei jucatori din fiecare grupa valorica, a tuturor categoriilor de varsta. Ierarhia se stabileste prin cumularea punctelor obtinute la testare, punctele primite pentru prezenta, punctele pentru conduita in antrenamente si cele pentru achitarea cotizatiei sportive.
Acestea vor primi din partea clubului premii, diplome, medalii, vor fi fotografiati si prezentati intr-un articol pe site-ul oficial cat si pe pagina de facebook.

„A fost o munca titanica, transformarea rezultatelor de la probe in puncte si cumularea cu punctele pentru prezenta, conduita si achitarea cotizatiei sportive. Pentru toti cei 150 de participanti la acest program de evaluare, vorbim de peste 2000 de valori transformate in puncte, cumulate si in functie de acestea facute ierarhizari pe cele doua grupe valorice a fiecarei categorii de varsta in parte. Am dorit sa precizez acest lucru pentru ca toti copiii, parintii, apropiatii si simpatizantii clubului nostru sa inteleaga ca dincolo de ceea ce ei vad, simple antrenamente, exista o strategie, o directie, un cadru creat doar pentru ca acesti minunati copii sa se dezvolte in modul cel mai frumos posibil. Multumesc colegilor pentru disponibilitatea aratata fata de acest proiect,” a declarat Sevaciuc Claudiu.

Articole recomandate:

(14 voturi, media: 5,00 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.