Juniori D | Pregatiti pentru retur

Grupele de copii nascuti in anii 2001 si 2002 au disputat sambata, pe terenul din Zvorastea , un „joc scoala”, in urma caruia antrenorii  Dumistracel Constantin si Sevaciuc Claudiu s-au putut edifica asupra potentialului fiecarui jucator participant in vederea alcatuirii lotului pentru prima etapa a campionatului juniorilor „D”.

Jucatorii participanti la acesti joc: Iasinovschi Filip, Petrescu Eric, Ostroschi Artur, Hutu Serban, Negrea Alexandru, Breniuc Razvan, Nastase Stefan, Onut Ianis, Pandele Marian, Ungureanu Catalin,  Petriuc Adrian, Vezeteu Andrei, Curecheriu Sebastian,   Andrian Alex, Ciobanu Alexandru, Maftei Valentin, Strugariu Alexandru, Bruma Andrei, Cimbru Razvan, Amariei Andrei, Depa Darius, Bijic Vlad, Faliboga Razvan, Andone Damian, Runcan Mihai, Semeniuc Robert.

„A fost un joc util in care am vazut ce posibilitati avem si la ce nivel suntem din punct de vedere al pregatirii fizice. Cred ca fata de turul campionatului avem un plus in ceea ce inseamna relatiile de joc. Sper sa debutam cu dreptul in aceasta competitie chiar daca intalnim in deplasare un adversar redutabil, Sporting Suceava, dar si mai mult decat atat un teren impracticabil”, a declarat antrenorul principal Dumistracel Constantin.

Autor: Sevaciuc Claudiu

Articole recomandate:

(4 voturi, media: 4,75 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.