Comunicat | Participam la „Turneul Barlad Cup”!

Clubul Luceafarul Bucovina Suceava va fi reprezentat la „Turneul Barlad Cup”, ce se desfasoara in perioada 11 – 13.07.2014 in localitatea Barlad, de trei echipe, care vor fi angrenate in competitiile destinate categoriilor U12, U11 si U10. Astfel clubul nostru va deplasa la acest turneu grupele de copii nascuti in anii 2002, 2003 si 2004 impreuna cu antrenorii Sevaciuc Claudiu, Vranau Ovidiu si Ciubotaru Mihai.

„Este un turneu binevenit, in special pentru grupa de copii nascuti in anul 2002, care sunt la inceput de drum in ceea ce priveste sistemul de joc 11 vs 11, avand la debutul acestui turneu numai 6 jocuri disputate pe teren de dimensiuni normale, asta nu inseamna ca nu urmarim sa obtinem rezultate bune,” a declarat antrenorul  echipei  de juniori D, Sevaciuc Claudiu.

„Ma bucur ca participam la acest turneu, in formula completa, ceea ce imi da sperante ca putem sa ne gandim si la o clasare buna. Cred ca suntem intr-o evidenta crestere de forma fata de anul trecut si sper sa reusim sa aratam acest lucru pe teren,” a declarat antrenorul grupei 2003, Vranau Ovidiu.

„Pentru acest turneu mi-am propus sa evoluam mult mai curajos fata de competitia de la Suceava, si sper sa reusim sa practicam un joc cat mai apropiat de ceea ce lucram la antrenamente, chiar daca ne asumam riscuri cand incepem sa construim actiuni din treimea proprie. Pare pentru moment a fi o strategie care nu aduce performante dar, cu siguranta, vom avea de castigat pe termen mediu si lung,” a declarat echipei de juniori E, antrenorul Ciubotaru Mihai.

Articole recomandate:

(14 voturi, media: 5,00 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.