Gupa 2000/2001 | Schimbare de antrenor

Conducerea administrativa a clubului nostru a hotarat ca pentru sezonul competitional 2014-2015, la grupa de copii nascuti in anii 2000 si 2001, care ne va reprezenta  in competitia juniorilor „C”, antrenorul Sevaciuc Claudiu sa ocupe locul vacant creat odata cu implicarea domnului Grosu Bogdan in activitatea de director tehnic. Astfel incepand cu data de 07.06.2014, odata cu reunirea lotului de juniori C, antrenorii Sevaciuc Claudiu si Dumistracel Constantin vor fi responsabili cu pregatirea acestei echipe.

„Sunt convins ca antrenorii Sevaciuc Claudiu si Dumistracel Constantin vor continua cu succes munca depusa de mine in ultimii 2 ani la aceasta grupa. Cu siguranta colegii mei fac o echipa buna impreuna, lucru dovedit si in sezonul trecut cand au condus cu succes grupa de juniori D si sper ca si jucatorii sa priveasca aceasta schimbare ca pe o provocare.  A fi titularizat de mai multi antrenori  poate fi o confirmare a valorii individuale iar asta poate fi o motivatie in plus pentru multi din jucatorii nostrii. Urez succes atat antrenorilor, cat si jucatorilor in noul campionat si totodata ii asigur ca din pozitia de director tehnic le voi supraveghea indeaproape activitatea,” a declarat directorul tehnic, Grosu Bogdan.

„Sper sa colaborez cat mai bine cu aceasta grupa, pe multi dintre ei ii cunosc destul de bine si cred ca putem construi o echipa puternica dar totul depinde de modul cum vor intelege principiile mele de pregatire. Sper sa reusesc sa transmit motivatia necesara pentru a schimba modul de abordare a antrenamentelor si jocurilor. Urmatorii trei ani sunt definitorii in formarea acestor jucatori iar aceasta responsabilitate o tratez cu maxima implicare, sper ca si acesti copii sa constientizeze ca nu mai e loc de joaca si ca trebuie sa gandim si sa actionam cat mai profesionist. Din partea mea ,ii asigur de cele mai noi si mai eficiente metode de pregatire pe care le cunosc si care cred ca vor aduce un salt valoric important,  cu conditia sa avem continuitate”, a declarat antrenorul Sevaciuc Claudiu.

 

Articole recomandate:

(43 voturi, media: 5,00 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.