Locul I la „Cupa Moș Crăciun” – Grupa 2010 ACS Luceafărul Bucovina

ACS Luceafărul Bucovina 2010 Suceava, antrenată de Ciubotaru Mihai a obținut Locul 1  la „Cupa Moș Crăciun” care s-a desfășurat vineri, sâmbătă și duminică (15, 16 si 17 decembrie) la Suceava, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv.
În primul meci, desfasurat, vineri 15 decembrie ora 16:30 ACS LUCEAFĂRUL BUCOVINA SUCEAVA a învins cu scorul de 2 – 0 formația din Botoșani- ACS ARTYS BOTOȘANI.
În cel de-al doilea meci, disputat sâmbată 16 decembrie , ora 09:00, ACS LUCEAFĂRUL BUCOVINA SUCEAVA a învins cu scorul de 5 – 1 formația din Brașov- ACS KIDS TAMPA BRASOV .
În cel de-al treilea meci, disputat sâmbată 16 decembrie , ora 13:30, ACS LUCEAFĂRUL BUCOVINA SUCEAVA a învins cu scorul de 2 – 0 formația din Bacău- AS FAV KIDS BACĂU, terminând asfel grupa pe primul loc cu 9 puncte.
Urmatorul meci a avut loc în aceiași zi de sâmbătă de la ora 19:00 împotriva celor de la ACS JUNIOR BOTOȘANI unde echipa noastra s-a impus cu scorul de 2 la 1 calificându-se în faza finală a competiției.
Meciul final s-a jucat duminica , 17 decembrie, ora 12:30 , între ACS LUCEAFĂRUL BUCOVINA SUCEAVA
și ACS JUNIORUL SUCEAVA , la finalul meciului înregistrându-se scorul de 1 -1.
La loviturile de pedeapsă ACS LUCEAFĂRUL BUCOVINA SUCEAVA s-a impus cu scorul de 3 la 1 câștigând asfel competiția.
În plus, ca un bonus pentru toți cei implicați, ACS LUCEAFĂRUL BUCOVINA SUCEAVA  a dat și cel mai tehnic jucator al cupei în persoana lui Axenti Alexandru (fundaș)
Felicitări copiilor pentru prestația, dăruința și dorința de a juca fotbal, felicitări domnului antrenor Ciubotaru Mihai pentru pregătirea și mobilizarea echipei, și nu în ultimul rând felicitări părinților care au susținut echipa și au făcut o galerie încântătoare.

FELICITĂRI LUCEAFĂRUL BUCOVINA! #hailuceafărul

Articole recomandate:

(1 voturi, media: 5,00 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.