Podium la Faza Zonală a Turneului ”Gheorghe Ola” – Locul 3 pentru grupa 2008 ACS Luceafărul Bucovina 2012

ACS Luceafărul Bucovina 2012 Suceava a obținut Locul 3  la Faza Zonală a Turneului ”Gheorghe Ola” care s-a desfășurat luni, marți, și miercuri (4,5 și 6 decembrie) la Vaslui.
Parcursul a fost unul foarte bun, micii fotbaliști ai clubului nostru obținând următoarele rezultate:
3-0 cu CSMS Poli Iași (favorită la titlu, ocupanta locului II)
2-2 cu FC Bacău (favorită la titlu)
1-4 cu FC Vaslui (ocupanta locului I)
2-1 cu LPS Piatra Neamț
1-1 cu LPS Botoșani
”Știam că va fi un turneu foarte bun cu echipe puternice și cu toate astea ne-am fixat ca obiectiv podiumul, obiectiv îndeplinit. Cu puțină șansă se putea o clasare chiar pe prima treaptă dar nu a fost să fie. Locul 3 este un loc binemeritat datorită prestației bune a jucătorilor noștri. Mulțumesc părinților care ca de fiecare dată ne-au susținut îndeaproape.” a declarat domnul antrenor Tatarcan Cătălin
Iată lotul de jucători care au reprezentat clubul ACS Luceafărul Bucovina 2012 la Vaslui: David Iordăchescu, Sebi Bunduc, Luca Malcinschi, Iustin Bursuc, Nicolas Pădurariu, Tommaso Şalgău, Alex Rotaru, Alin Rusu, Matei Scripcariu, Mihai Ciuntu, Dragoş Ailoae, Mihai Ştefănoaia, Vlad Tănase.
Felicitări copiilor pentru prestația din teren, felicitări domnilor antrenori Tatarcan Cătălin Andrei și Motriuc Florin  pentru modul în care a pregătit echipa pentru acest turneu și nu în ultimul rând felicitări părinților care au susținut echipa cu sufletul la gură fie de pe marginea terenului la Vaslui fie de acasă.

Felicitări LUCEAFĂRUL BUCOVINA!!!

Redactat de Vlad Girigan

Articole recomandate:

(1 voturi, media: 5,00 din 5)
Loading...Loading...

Functia de comentarii este inchisa.