ACS Luceafarul Bucovina 2012

logo_luceafarul_wabAsociatia Clubul Sportiv Luceafarul Bucovina 2012 Suceava este o organizatie non profit infiintata in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului numarul 69/2000 cu sediul in municipiul Suceava. Clubul este membru al Asociatiei Judeteane de Fotbal Suceava si Federatiei Romane de Fotbal. Activitatea clubului este bazata exclusiv pe pregatirea copiilor si juniorilor.

Conducerea executiva

Obiectivele noastre:

Etapa -I – indeplinita

Cooptarea in cadrul clubului a tuturor antrenorilor competenti si dornici sa lucreze intr-un mediu profesionist. Promovarea clubului in toate scolile gimnaziale din orasul Suceava si nu numai. Inregimentarea tuturor copiilor dornici sa faca miscare intr-un cadru organizat. Evaluarea tuturor sportivilor atat din punct de vedere fiziologic, fizic si tehnic. Formarea grupelor valorice pentru fiecare categorie de varsta.

Etapa a -II- a – in curs de indeplinire

Organizarea clubului din punct de vedere administrativ cu stabilirea sarcinilor pentru fiecare post in parte. Stabilirea si implementarea unei strategii unitare de pregatire a tuturor grupelor de sportivi. Stabilirea obiectivelor comune pe termen scurt, mediu si lung. Organizarea staffului tehnic si stabilirea obiectivelor individuale pentru fiecare grupa de varsta. 

Sponsori

Cum poti deveni sponsor?

Asociatia Clubul Sportiv Luceafarul Bucovina 2012 Suceava va invita sa sustineti miscarea sportiva din Suceava devenind sponsor al uneia dintre echipele clubului nostru. In schimbul ajutorului dumneavoastra clubul nostru se va obliga ca logo-ul societatii dumneavoastra sa apara pe echipamentul oficial al grupei de varsta pe care doriti sa o sponzorizati si astfel ca in toate articolele publicate de noi dar si de presa sportiva locala logo-ul societatii dumneavoastra va fi vizibil.

Pentru detalii luati legatura cu unul din reprezentantii conducerii clubului nostru.