Bazar

Echipament sportiv „second-hand”

Clubul A.C.S. Luceafarul Bucovina Suceava a hotarat ca in primul weekend al fiecarei luni calendaqristice sa se organizeze un „mic bazar” in care componentii clubului sa poata pune in vanzare adidasi/ghete ce le apartin si care din motive de crestere accelerata nu mai pot fi folosite. Astfel in saptamana premergatoare „weekend-ului de bazar” sportivii pot aduce antrenorilor adidasii/ghetele, carora li se va atasa o eticheta cu numele si numarul de telefon al vanzatorului si binenteles pretul.

REGULI PENTRU VANZATOR
1.Aduceti spre vanzare doar produse intr-o stare acceptabila si binenteles la un pret redus fata de produsele similare existente in magazine.
2.Inmanati doar un singur adidas/gheata antrenorilor – de preferinta dreptul.
3.Verificati eticheta scrisa de antrenor pentru a nu exista neintelegeri ulterioare cu privire la pret respectiv verificati corectitudinea numarului de telefon.

REGULI PENTRU CUMPARATOR
1.Probati produsul fara a deteriora eticheta atasata.
2.Contactati proprietarul pentru a stabili conditiile tranzactiei.
3.Retineti produsul doar cand aveti acceptul proprietarului.

ATENTIE
 A.C.S.  Luceafarul Bucovina  Suceava nu intermediaza aceste vanzari, tranzactia se realizeaza direct intre cumparator si vanzator. Clubul creaza doar cadrul necesar pentru aceste tranzactii. Nu percepem nici un fel de comision si organizam aceste evenimente GRATUIT si doar pentru a veni in sprijinul sportivilor nostri si binenteles a parintilor acestora cu scopul de a reduce din cheltuielile cu echipamentul sportiv.

RASPUNDERE
 A.C.S. Luceafarul Bucovina Suceava isi rezerva dreptul de a nu raspunde de eventualele reclamatii privind starea, calitatea si pretul produselor.